Milan dovodi u paketu dvojicu veznjaka Chelseaja
Ruben Loftus-Cheek bi se, zajedno s Cescom Fabregasom, mogao zaputiti prema Milanu, a tamo ih već čeka Bakayoko

Rossonerima se sviđaju igrači Chelseaja

Milan dovodi u paketu dvojicu veznjaka Chelseaja

E. Škorić

Uprava Milana planira da u januaru angažuje nekoliko pojačanja, a najviše se sada govori o veznjacima Chelseaja.

Tiemoue Bakyoko je stigao ljetos u Milan na posudbu i u posljednje vrijeme je ipak dokazao da nije slučajno član velikana sa Stamford Bridgea, iako je u početku djelovao kao pravi promašaj Rossonera.

U Milanu bi mu se mogli pridružiti i iskusni Cesc Fabregas, kao i Ruben Loftus-Cheek.

Milan je imao dosta problema s povredama, pa je klub odlučan u januaru angažovati nekoliko igrača u svim linijama. Fabregas je odlučio da napusti Chelsea kako bi više igrao i njegov prelazak na San Siro je sve realniji, a sada se pojavila informacija i oko Loftus-Cheeka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj mladi Englez je počeo da dobija prilike kod Maurizija Sarrija, no još uvijek to nije dovoljno da bi se odlučio na ostanak u Londonu. Milanovi čelnici probat će njega i Cesca dovesti u paketu, vjerovatno će se raditi s opcijama posudbe i mogućnosti otkupa ugovora na kraju sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti