Milan Draganović ostaje na klupi Borca

Održana sjednica Upravnog odbora kluba

Milan Draganović ostaje na klupi Borca

S. Mlaćo

U petak je održana sjednica Upravnog odbora Borac iz Jelaha, člana Druge lige FBiH grupa Centar.

Predsjednik UO kluba Senad Subašić podnio je izvještaj o aktivnostima i rezultatima u 2017. godini, a razmatralo se i o planovima zanarednu godinu.

Seniori Borca polusezonu su završili na trećem mjestu sa realnim šansama za još bolji plasman, a istaknute su pohvale i na rad i uspjehe škole fudbala FK Borac Jelah.

Svoj izvještaj podnio je i šef stručnog štaba Milan Draganović.

"Na početku obraćanja naglasio je svoje lično zadovoljstvo članovima UO, igračima i navijačima koji su i pored nešto lošijeg starta prvenstva ostali uz njega, i pružili mu podršku tokom cijele polusezone.
Zadovoljan je svojim igračima koji su maksimalno ispoštovali sve njegove zahtjeve, odzivom na treninge, ali najviše njihovim ličnim karakteristikama, dobrim ljudskim kvalitetama i prijateljstvu", istakli su iz Borca.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

"Sa zadovoljstvom je najavio i uspješan dogovor oko nastavka njegovog angažmana u Borcu i narednu polusezonu, u čemu će mu od velike pomoći biti i najavljena izgradnja rasvjete na pomoćnom stadionu, gdje će moći bez prepreka organizovati još kvalitetnije i intenzivnije treninge naše ekipe", stoji na zvaničnoj stranici tima iz Jelaha.

U 2018. godini Borac iz Jelaha će proslaviti 70 godina postojanja, te je tim povodom iskazana potreba za obilježavanjem ovog jubileja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi