Milan Đurić bio pred transferom, stigle tri ponude, ali...

Sportski direktor Salernitane stopirao transfer

Milan Đurić bio pred transferom, stigle tri ponude, ali...

Bivši reprezentativac BiH Milan Đurić ostao je u Salernitani unatoč interesu nekoliko klubova.

Đurić je u Salernitanu stigao u ljeto 2018. godine nakon epizode u Bristol Cityju, najavljen je kao veliko pojačanje, ali dosad nije postigao niti jedan gol i prethodnih sedmica uveliko se govorilo o odlasku.

Na Đurićevom dolasku posebno su insistirali u Padovi koju vodi trener Perpaolo Bisoli, koji je s našim napadačem sarađivao i u Ceseni, a posljednjeg dana prijelaznog roka u borbu su se također uključili Ascoli i Carpi, međutim na kraju do transfera nije došlo.

Italijani pišu kako je sportski direktor Salernitane Angelo Fabbiani nakon nekoliko sati razmišljanja odlučio Đurića ostaviti u klubu, nadajući se da će korpulentni bh. napadač na proljeće prekinuti golgeterski post i zablistati.

Problemi s formom, ali i povrede udaljile su Đurića i od reprezentacije BiH za koju je posljednji put igrao u novembru 2016. godine.

Top Komentari

gumenakita
Sretno Milane!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi