Milan Đurić od naredne sezone u Seriji A?

Bh. napadač na meti Palerma

Milan Đurić od naredne sezone u Seriji A?

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac i napadač Cesene, Milan Đurić, ovog ljeta mogao bi promijeniti sredinu.

Nakon odličnih partija u dresu reprezentacije BiH na Kirin kupu u Japanu, Đurić je na sebe skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova. Iako je vjeran Ceseni već godinama čini se da je došlo vrijeme da Đurić pređe u jači klub.

Prema pisanjima medija u Italiji naš napadač nalazi se na meti Palerma. Ova italijanska ekipa prije nekoliko dana prodala je Franca Vazqueza u Sevillu, a njegova zamjena mogao bi biti bh. napadač. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski PalermoCalcio tvrdi da je prva želja Palerma igrač Independientea Jose Angulo, ali da će do ovog transfera teško doći. Navodno, druga opcija je Đurić za koga se vjeruje da bi prihvatio ponudu kluba sa Sicilije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije