Milan favorit za dovođenje Torreire

Veznjak Arsenala na meti Rossonera

Milan favorit za dovođenje Torreire

E. Škorić

Milan je odlučio dovesti nekoliko igrača ovog ljeta i na nekoliko pozicija.

Između ostalog će Rossoneri pojačati sredinu terena i neophodan im je centralni vezni. Jedan od kandidata za dovođenje je Arsenalov Meksikanac Lucas Torreira.

On je ranije već igrao u Italiji za Pescaru i Sampdoriju, prije nego je u ljeto 2018. godine otišao u Arsenal za 29 miliona eura. U posljednje vrijeme ne igra često u ekipi Arsenala, zbog čega i razmatra mogućnost da se vrati u Seriju A.

Milan je navodno najveći favorit za njegovu kupovinu, s tim što se za igrača zanimaju i Fiorentina, Torino, pa i Atletico Madrid u Španiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torreira je samo jedan u nizu igrača koji se vežu s Milanom, a kojem treba i desno krilo, desni bek, možda još jedan stoper, rezervni napadač... U svakom slučaju, navijači Milana s nestrpljenjem čekaju svaki novi dan jer znaju da će na San Siru biti dolazaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1921Tuzla1902
Moj novinaru lose si informisan koliko znam 99% Torreira je Urugvajac a ne Meksikanac bar provjeri prije neszo ovako objavis....toliko
4 0
Gazija_debil
Ko sve danas ima posao novinar Bože drag....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi