7

Komentari (7)

Husrefbeg22
nije vijest pozitivna vec normalna. Normalno je da sportisti do treninga koriste bicikle, javni prijevoz ili pjeske ako su blizu. U Nizozemskoj masa igraca ide na trening javnim prijevozom ili biciklama. Cak i predsjednik vlade Nizozemske Rutte na posao ide biciklom i u farmericama. Samo su kod nas postali osioni ministri i politicari pa ne idu ni do supermarketa pjeske vec s takcijem ili sluzbenim vozacem.
Salence
To je to!Pozitivna vjest,mlad dečko,ostvarenje sna,lijepa priča......vrlo pozitivan uradak!Ganibegović....imaš kafu!
Bhf
Jos bi bila bolja da je pjeske otisao kuci.Koliko ja znam treba biti 18 da moze da polaze za vozacki a u medjuvremenu uzmi ili taxi ili bus,tranvaj sta prije naidje.A za razliku od BiH kod njih je to sve uredjeno tako da tranvaj nailazi svakih 5 do 10 minuta i nije neka sad prica wow.
Salence
Priča nije o polaganju vozačkog,nego o premijernom nastupu za prvu ekipu dječaka iz mlade ekipe,san svakog kadeta i juniora.Povezano sa skromnošću.Zapamtiće to za čitav život!
Bhf
Koliko je ovakvih prica kod nas?Ja se sjecam kad sam isao na trening u nekoj ligi za koju nisam ni znao koja je,ali eto kao djecak od 15 godina bilo mi je iskustvo,4 kilometra biciklom pa onda uplatimonpo 2 km i nas 15 sjednemo u vw transporter koji nema hladjenje a napolju 30 stepeni.Eh vidis u cemu je poenta?Ja nisam uspio a recimo da sam imao priliku igrati za Ac Milan?pa covjece ja bi otisao na mjesec za jednu priliku da vidim stadion a ne da sjedim na klupinza rezervne igrace.
Husrefbeg22
kahva a ne kafa
Salence
@Bhf Pa to i jeste vjest....ja nisam imao puno drugačiju karijeru od tebe.Jedini put kad mi je otac došao na utakmicu bilo je protiv Sarajeva,ja sretan,on negdje na ćošku tribina(isto lijeva liga,bože sačuvaj)pitam ga ja poslije"I šta kažeš,jesam bio dobar?"Kaže on..."A jest dobar onaj Pašić u pm...!".Ima 35 god. .Nije ni znao da idem na treninge,a kamoli čime.Sa stotinama djece sam od tad radio i znam šta znači biti pozvan na klupu prvog tima iz U 18,makar i seoskog kluba.A na klupi AC Milana,prvi poziv...protiv Rome...San Siro....san!Nažalost,jako malo ljudi ima koji bolje poznaju situaciju oko fudbala i kod mladih,i kod seniora,i mogu reći koju pametnu,a pun je kofer znalaca iz kladionice koji znaju sve o svemu i svačemu.Evo ovaj priličnbo nepismeni husref zna ispravljati mene ispravnog a ne zna napisati dvije prosto proširene rečenice bez greške i donositi sud o tom šta je normalno a šta nije.Zato mi je ovakav prilog izuzetno drag...bez politike,navijanja,basnoslovnih transferskih cifri.Klinac koji je presjedio premijernu utakmicu na San Siru protiv Rome.Ludilo!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.