Milan i Monaco spremaju spektakularnu razmjenu?

Rossoneri žele iskusnog napadača

Milan i Monaco spremaju spektakularnu razmjenu?

E. Čaušević

Ljetni prelazni rok nam tradicionalno donosi nekoliko sprektakularnih transfera, a čini se da se "haos" sprema i ove godine nakon završetka Svjetskog prvenstva.

Mnogi klubovi će sačekati kraj Svjetskog prvenstva u Rusiji kako bi krenuli po nova pojačanja ili na svoje liste dodali igrače koji se eventualo pokažu na Mundijalu. Ipak, čini se da u Milanu već imaju jasan plan za ovaj prelazni rok, a prema pisanju italijanskih medija sprema se velika razmjena.

Navodno, na meti Milana nalazi se iskusni napadač Radamel Falcao koji već nekoliko sezona pruža dobre partije u Monacu. Ipak, Rossoneri ne žele trošiti previše novca i spremili su veoma zanimljivu ponudu za čelnike francuskog kluba.

Kako piše Calciomercato Milan će uskoro krenuti u akciju i pokušati dovesti kolumbijskog napadača, a Monacu će ponuditi da u suprotnom pravcu krene Andre Silva. Mladi portugalski napadač je stigao kao veliko pojačanje prošlog ljeta iz Porta, ali nije opravdao očekivanja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Milanu su optimistični po pitanju 32-godišnjeg Falcaa koji s klubom iz Kneževine ima ugovor do ljeta 2020. godine.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi