Milan je poražen, ali jedna druga stvar treba više da brine navijače ovog kluba
Milan u utakmici protiv Udinesea nije uputio udarac u okvir gola

Rossoneri su imali očajan start

Milan je poražen, ali jedna druga stvar treba više da brine navijače ovog kluba

S. Pašalić, foto: EPA

Milan je odigrao svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Serije A i poražen je na gostovanju kod Udinesea rezultatom 1:0.

Rossoneri su odigrali jako loš meč u kojem su izgledali bezidejno i gdje su do gola čini se mogli doći samo iz penala, što su u nekoliko navrata i pokušai izboriti, ali sudija ni nakon pregleda VAR snimke nije odlučio da dosudi najstrožu kaznu.

Nakon odlaska Gennara Gattusa sa klupe Milana poslije neuspjeha u prošloj sezoni, novi trener je postao Marco Giampaolo, ali ako je suditi prema prvom meču, nije donio velike promjene.

Milan je ovog ljeta doveo neka pojačanja, među kojima je i bh. nogometaš Rade Krunić, ali čini se da će se Paolo Maldini i Zvonimir Boban morati potruditi da do kraja prelaznog roka dovedu još neka zvučna imena.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očigledno je da su Rossonerima potrebna još neka pojačanja, a koliko su danas bili loši govori i podatak da protiv Udinesea nisu uspjeli uputiti niti jedan udarac u okvir gola.

Posljednji put kada se to Milanu desilo je bilo 2017. godine u utakmici protiv Rijeke u okviru Evropske lige kada su na Rujevici poraženi sa 2:0.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Komita
Kad u prvoj postavi imate jednog Boranija,koji je smijurija od igrača a pojačanja koja su dovedena sjede na klupu sve do šezdesetih minuta pri tome staviš jednog Paketu u totalnoj defanzivi Piateka po strani onda nemozes očekivati bez poraz i podsmjehivanje. Mislim da strateg nije dobro shvatio u koji klub je došao ali da ne budem maliciozan iako me kao vjernog navijača strah,nadamo se da sledeći meč će bit mnogo mnogo bolji i pametniji od ovog. Daj boze!
1 0
konjnakvadrat
Ispusi 120 keka zbog ovih salabajzera
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi