Milan kreće po nova pojačanja
Foto: EPA

Dendoncker na San Siru

Milan kreće po nova pojačanja

Midhat Šljivak

Ekipa Milana je u novu sezonu Serije A ušla jako loše iako je tim doveo veliki broj novih fudbalera u ljetnom prelaznom roku.

Kineski vlasnici očigledno žele uspjeh preko noći, a trener Vincenzo Montella se za sada ne snalazi najbolje sa velikim brojem novih fudbalera što je jasno vidljivo po igrama Rossonera ove sezone.

Međutim, klub ni u januaru nema namjeru da stane sa pojačanjima. Novi igrač tima sa San Sira mogao bi postati Belgijanac Leander Dendoncker, trenutni fudbaler Anderlechta.

Ovaj 22-godišnji veznjak je igrama za velikana iz Brisela privukao veliku pažnju. Bio je želja Manchester Uniteda, ali interes Crvenih đavola je prestao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, sada se pojavio Milan. Spremni su Rossoneri da ga dovedu u svoje redove, a Anderlecht za usluge ovog fudbalera traži čak 35 miliona eura.

Međutim, novac za italijanskog velikana ne predstavlja veliki problem i ovog 22-godišnjeg fudbalera bismo od januara mogli gledati na San Siru.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi