Milan Mandarić i Olimpija dolaze u Banjaluku

Dogovoren prijateljski meč

Milan Mandarić i Olimpija dolaze u Banjaluku

Fudbalski klub Borac narednog mjeseca na Gradskom stadionu u Banjaluci će ugostiti Olimpiju.

Prvoligaš iz RS-a je saopštio da će meč biti odigran 13. oktobra, a publika u Banjaluci će, nema sumnje, moći uživati u vrhunskom nogometu budući da je Olimpija šampion Slovenije i redovan učesnik evropskih takmičenja.

Utakmici će prisustvovati i ugledni biznismen Milan Mandarić, inače vlasnik Olimpije, što će u Borcu iskoristiti kako bi razgovarali o dodatnom unapređenju saradnje dva kluba na svim nivoima.

"Velika nam je čast što će vlasnik Olimpije, Milan Mandarić biti specijalni gost predsjednika Borca Vice Zeljkovića", saopštili su iz Borca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Borac i Olimpija će se sastati 13. oktobra s početkom u 15:00 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi