Milan već slavi Girouda, Juventus slavio protiv Atalante
FOTO: EPA

Pripremne utakmice

Milan već slavi Girouda, Juventus slavio protiv Atalante

H. Zilić

Naredni vikend starta nova sezona Serije A, a klubovi su večeras odigrali i posljednje pripremne mečeve.

Odličnu najavu nove sezone imali su Milan i Juventus.

Rossoneri slave Girouda koji je bio dvostruki strijelac u trijumfu protiv Panathinaikosa rezultatom 2:1 u utakmici gdje je Milan izgledao jako sigurno i kvalitetno.

Juventus je rezultatom 3:1 savladao Atalantu, a meč je obilježio odličan pogodak Bernardeschija. Pored Bernardeschija za Juventus su strijelci bili Dybala i Morata, dok je mrežu Juventusa zatresao Muriel.

Rossoneri žele da odigraju sličnu sezonu kao prošlu kada su izborili plasman u Ligu prvaka, dok s druge strane Juventus u novoj sezoni ima jedan cilj, a to je povratak na čelo Serije A i vraćanje titule u Torino od ljutih rivala ekipe Intera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi