Milan ponudio 11,8 miliona eura za Vidića

Srbin na meti italijanskog velikana

Milan ponudio 11,8 miliona eura za Vidića

Edmir Škorić

Kako javljaju brojni svjetski mediji, iz redova italijanskog Milana poslali su ponudu Manchester Unitedu za srbijanskog stopera Nemanju Vidića.

Vidić je ove sezone odigrao tek 18 od 44 utakmice zbog povrede i zbog rotacije Sir Alexa Fergusona, koji često mijenja zadnju liniju. 

 

Reprezentativac Srbije od sljedećeg ljeta je slobodan igrač, a Goal.com piše da je na adresu Uniteda stigla 11,8 miliona eura teška ponuda od strane Milana. 

 

Vidić je već sedam godina na Old Trafforud, izrastao je u ponajboljeg stopera svijeta, ali je prošle sezone povrijedio koljeno i pauzirao osam mjeseci, zbog čega bi Ferguson mogao i pristati na ponudu Rossonera. Milanu svakako treba dobar stoper nakon odlaska Thiaga Silve u PSG.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Prema medijskim napisima, Old Trafford bi krajem sezone mogli napustiti i Antonio Valencia, te Javier Hernandez. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti