Milan se lako obračunao sa SPAL-om, Begović ostao bez debija

Rossoneri prošli u četvrtfinale

Milan se lako obračunao sa SPAL-om, Begović ostao bez debija

E. Čaušević

Fudbaleri Milana večeras su u meču osmine finala Kupa Italije na svom terenu pobijedili SPAL sa 3:0.

Rossoneri su lagano došli do pobjede protiv SPAL-a i tako izborili plasman u četvrtfinale ovog takmičenja. Stegano Pioli je uspio odmoriti i nekoliko prvotimaca, a rezervisti su se pokazali u jako dobrom izdanju.

To se posebno odnosi na Piateka koji je odigrao sjajan meč i pokazao Zlatanu Ibrahimoviću da će biti velika konkurencija. Također, treba dodati da je bh. golman Asmir Begović ostao na klupi, te nije debitovao za Milan večeras.

Milan je odlično otvorio utakmicu i poveo već u 20. minuti kada je Bennacer pronašao Piateka, a on je pogodio za 1:0. U samom finišu prvog dijela Milan je došao i do drugog gola.

Ovaj put Piatek je asistirao, a sjajan gol postigao je Castillejo koji je dobio velike ovacije s tribina zbog svoje majstorije. Posao u ovom meču riješen je u 66. minuti kada je Theo Hernandez postavio konačnih 3:0.

Bh. reprezentativac Rade Krunić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi svog tima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
Dosao da bude treci golman u Milanu ????
0 1
wenger86
Nacekace se na debi.. ja glupog transfera osim ako mu nije uopste stalo da brani vec uzme lovu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi