Pogledajte kako izgleda prva startna postava Milana otkad su tu dva Bosanca i Hercegovca
Foto: AC Milan/Twitter

Jedan u igri, drugi na klupi

Pogledajte kako izgleda prva startna postava Milana otkad su tu dva Bosanca i Hercegovca

Trener Milana Stefano Pioli izabrao je po prvi put startnu postavu za jednu utakmicu svog tima otkad u klubu ima dvojicu Bosanaca i Hercegovaca. 

Trebinjac Asmir Begović i Fočak Rade Krunić članovi su velikog Milana, a u današnjem susretu protiv SPAL-a, u okviru osmine finala Kupa Italije, u prvoj postavi je samo jedan od njih.

To je Rade Krunić koji u posljednje vrijeme sve više uživa povjerenje Piolija. Krunić je u izmješanom sastavu Milana zauzeo mjesto u veznom redu, a tu će mu društvo praviti Castillejo, Bonaventura i Bennacer.

Pioli se u odbrani odlučio za Contija, novog igrača Kjaera, Romagnolija i Hernandeza, dok će u napadu igrati Rebić i Piatek.

Dakle, naš Asmir Begović je, kako se i najavljivalo, ostao na klupi za rezervne igrače obzirom da je tek došao u klub i Pioli ga nije želio odmah bacati u vatru, pa je umjesto njega na golu stariji od dvojice braće Donnarumma, Antonio. Inače, mlađi Donnarumma je povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U sastavu također nema ni najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića koji danas odmara, a na klupi za rezerve su također i zvijezde poput Susa, Paquete ili Kessieja.

Meč počinje od 18.00 časova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

budimo_realni
Dva Bosanca i Hercegovca... Od kud nam 4 u Milanu??
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi