Dres Begovića spreman za SPAL, sada znamo i koji broj će nositi

Bh. golman zadužio 'jedinicu'

Dres Begovića spreman za SPAL, sada znamo i koji broj će nositi

AC Milan i SPAL će za sat i pol početi susret osmine finala Kupa Italije na San Siro stadionu.

Bit će to prvi meč u historiji Milana da će u svojim redovima imati dva fudalera iz Bosne i Hercegovine. U pitanju su naravno Rade Krunić i Asmir Begović.

Dok čekamo postave, Milan nas je informisao o broju kojeg će na leđima nositi Begović. Bh. čuvar mreže je prije dva dana stigao u Milan i do sada nije bilo poznato koji broj će nositi, ali fotografije iz svlačionice sat i pol prije meča otkrivaju i taj podatak.

Begović je u konkurenciji za susret jer je njegov dres među okačenim u svlačionici, a na leđima istog ispod prezimena stoji broj 1.

Taj broj je odavno slobodan u Milanu obzirom da ga nije nosio ni jedan od tri golmana koja su počela sezone u ovom klubu. Donnarumma nosi 99-ku, njegov stariji brat Antonio 90-ku, a Reina je, dok je bio član kluba, nosio 25-icu.

Begović je tako bio slobodan da uzme broj 1 koji krasi njegova lđa u gotovo cijeloj karijeri.

Nadamo se da će on i naš drugi reprezentativac Rade Krunić početi današnji susret.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, za klub sa San Sira danas bi trebao debitovati i Danac Simon Kjaer koji je zadužio broj 24.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sretno Bega
7 0
Lud
Igrace al na klupi ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi