Milan se u finišu spasio poraza na Olimpicu
Foto: EPA

Suso donio bod Rossonerima

Milan se u finišu spasio poraza na Olimpicu

Večeras je na Olimpicu odigran derbi meč 24. kola Serije A u kojem je Lazio dočekao Milan. Iako je domaći tim vodio do samog finiša, duel starih rivala okončan je remijem (1:1).

Prvu ozbiljnu priliku na utakmici imali su domaći, koji su u 12. minuti zaprijetili preko Lucasa Biglije ali se Donnarumma istakao odličnom intervencijom.

Igrao se prvi minut sudijske nadoknade prvog poluvremena kada je Lazio poveo. Dosuđen je jedanaesterac, a Biglia je bio siguran za 1:0.

U drugom poluvremenu nije bilo previše uzbuđenja sve do finiša utakmice, kada je Suso u 85. minuti pogodio za izjednačenje i donio Milanu bod.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naš reprezentativac Senad Lulić nije bio u startnoj postavi Lazija, ali je u igru ušao u 65. minuti kada je zamijenio Baldea Keitu.

Lazio je nakon ovog kola ostao na šestom mjestu sa 44 boda, dok je Milan i dalje sedmi sa tri boda manje.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti