Milan se u januaru pojačava iz Chelseaja?

Ivanović na meti Milana

Milan se u januaru pojačava iz Chelseaja?

Edmir Škorić

Italijanski prvoligaš Milan pokušat će u januaru da pojača odbranu.

Siniša Mihajlović želi neke svoje sunarodnjake u Milanu. Prvo je pokazao interse za Nemanjom Vidićem iz Intera, a sada želi još jednog srbijanskog interacaionalca.

La Gazzetta dello Sport tvrdi da će Rossoneri u januaru krenuti po iskusnog Branislava Ivanovića, koji je već godinama igra na Stamford Bridgeu.

Ivanović nije više bitan u postavi Plavaca kao u nekim ranijim vremenima i to je glavni argument što Mihajlović vjeruje da ga može dovesti na San Siro.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za očekivati je u narednim danima neku konkretnu ponudu Milana na adresu Chelseaja.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti