Interovi navijači mole igrača da potpiše novi ugovor, poslali su mu poruku tokom večerašnje utakmice

Slovak još nije odlučio

Interovi navijači mole igrača da potpiše novi ugovor, poslali su mu poruku tokom večerašnje utakmice

Edmir Škorić

Navijači Intera ponovo su apelirali na slovačkog reprezentativca Milana Skriniara da potpiše novi ugovor s klubom.

Inter je večeras ugostio Parmu u utakmici Kupa Italije, a na tribinama je viđen transparent na kojem su navijači poslali poruku Skriniaru, zamolivši ga da ostane.

"Ostani u Milanu, ti si naš kapiten", pisalo je u poruci najvatrenijih navijača Intera, koji su također na jednom transparentu igračima poručili da "-10 nije gotovo", odnosno da ne trebaju odustajati od borbe za titulu iako Napoli ima finu bodovno zalihu.

Skriniar ima ugovor s Interom samo do juna 2023. i mogao bi za nekoliko dana započeti formalne pregovore o pridruživanju drugom klubu kao slobodan igrač tokom ljeta.

Nije nije dao odgovor na konačnu ponudu novog ugovora od strane Intera, a istovremeno PSG radi na tome da ga dovede na Park Prinčeva i mami ga dobrim uslovima.

“Nećemo postavljati nikakve rokove, ovakva dinamika se događa u svakom klubu. Koncentrirani smo na vrlo teško razdoblje s mnogo utakmica i želimo da naš fokus bude tamo", rekao je prije večerašnje utakmice direktor Intera Beppe Marotta.

Skriniar je jedan u nizu Interovih igrača kojima ugovor traje do ljeta. To je slučaj i sa reprezentativcem BiH Edinom Džekom, čijem ostanku se nadaju i u upravi Intera i sami navijači.

Skriniar je jedan od najboljih defanzivaca u Evropi, a Džeko i po stare dane rešeta mreže protivnika i ispostavio se jednim od ključnih igrača u timu Nerazzurra.

Inter inače ima problema s Parmom koja je krajem prvog dijela povela sa 1:0 golom Stanka Jurića i pokušaće senzacionalno da izbaci favorizovani Inter. Na golu Parme je 44-godišnji Gianluigi Buffon.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi