Milan slavio kod Sassuoloa, Lazio bolji od Udinesea

Italijanska Serija A

Milan slavio kod Sassuoloa, Lazio bolji od Udinesea

Ekipa Milana slavila je danas veoma važnu pobjedu u okviru 26. kola italijanske Serije A na gostovanju kod Sassuoloa, a rezultat je bio 1:0.

Domaći su bili u prilici da prvi dođu do gola i to u 12. minuti kada su imali penal, ali Bernardi nije bio siguran sa bijele tačke. Kazna je stigla samo deset minuta kasnije kada je Milan dobio penal, a siguran izvođač je bio Carlos Bacca.

Do kraja meča domaći su na sve načine pokušavali da stignu barem do boda, ali Milan je igrao veoma dobro, posebno na sredini terena pa je ostalo 1:0 za goste.

Ekipa Lazija je također slavila pobjedu i to na domaćem terenu protiv Udinesea sa 1:0. Iako su se dosta mučili, nebesko plavi su ipak stigli do sva tri boda i to golom Cire Immobilea sa 11 metara u 72. minuti meča. Lulić je odigrao cijeli meč za domaću ekipu.

U ostalim utakmicama Chievo je slavio protiv Pescare sa 2:0, Cagliari u gostima kod Crotonea sa 2:1, a Genoa i Bologna su podijelili bodove odigravši 1:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:



Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi