Milan spremio novi ugovor svom kapitenu
EPA

Pregovori u narednim mjesecima

Milan spremio novi ugovor svom kapitenu

Italijanski mediji izvještavaju kako u Milanu već rade na tome da produže saradnju sa Alessijom Romagnolijem.

Ovaj stasiti defanzivac sa Milanom ima ugovor do juna 2022. godine, no prema onome što piše list Gazzetta dello Sport, na San Siru žele da sjednu za stol sa kapitenom i razgovaraju o produženju saradnje.

Cilj Rossonera je osigurati da Romagnolija imaju i u budućnosti te samim tim izbjegnu situaciju kakvu su imali sa golmanom Donnarummom prije nekoliko godina, a koja bi se mogla da ponovi i ovog puta jer mu ugovor ističe na kraju sezone.

Prema navodima pomenutog lista, pregovori između Romagnolija i Milana bi trebali započeti narednih mjeseci i 25-godišnjak bi, u slučaju da stavi paraf, dobio i bolje uslove u odnosu na one koje danas ima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Romagnoli se etablirao kao jedan od ključnih fudbalera Milana. Ove sezone je, računajući sva takmičenja, odigrao ukupno 29 utakmica.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi