Milan u četvrtfinalu, Zukanović isključen

Kup Italije

Milan u četvrtfinalu, Zukanović isključen

Edmir Škorić

Nogometaši Milana uspjeli su da ostvare plasman u četvrtfinale Kupa Italije.

Milan je na putu do četvrtfinala morao da eliminiše nezgodnu ekipu Sampdorije, bivšu ekipu sadašnjeg trenera Rossonera Siniše Mihajlovića.

Đenovljani su pružili dobar otpor gostima iz Milana, ali su na kraju ipak poraženi s 2:0.

Vodeći gol crveno-crnih iz grada mode postigao je napadač Niang, koji je na asistenciju Bacce u 50. minuti zatresao mrežu domaćih. Konačnih 2:0 postavio je Bacca u posljednjoj minuti utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović isključen je u sastavu Sampdorije u 64. minuti. Dobio je prvo žuti karton zbog oštrijeg starta, pa direktan crveni zbog prigovora sudiji. Milan u četvrtfinalu igra protiv Carpija. 


M'Baye Niang Goal 0:1 | Sampdoria vs AC Milan... by HDFootball2015
Ervin Zukanovic Red Card Sampdoria 0-1 AC Milan... by sporttvks
Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.