Milan u ogromnim problemima zbog Carlosa Bacce

Želi da ide samo u Sevillu

Milan u ogromnim problemima zbog Carlosa Bacce

Endin Čaušević

Kolumbijski napadač Carlos Bacca očajnički želi napustiti Milan ovog ljeta i vratiti se u Španiju.

Bacca je na San Siro stigao prije dvije godine kao veliko pojačanje i već u prvoj sezoni bio je najbolji strijelac tima. Ipak, u prošloj sezoni Bacca se nije baš naigrao, a u januaru bio je na korak od odlaska u West Ham, no ovaj transfer je propao u posljednji trenutak.

Milan je jasno poručio Bacci da može ići, no problem je što kolumbijski napadač želi samo da se vrati u Sevillu. Italijanski mediji prenijeli su da je Bacca odbio ponudu iz Turske zbog želje da se vrati u svoj bivši klub.

Također, problem Rossonerima stvara činjenica da su za Baccu trenutno stizale samo ponude za posudbu iako Milan želi odmah da ga proda. Sevilla je izrazila želju da vrati Baccu u tim, no španski klub ne može sada da priušti ovaj transfer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi