Bacca želi da se vrati u Sevillu

Serija A

Bacca želi da se vrati u Sevillu

Edmir Škorić

Kolumbijski napadač Carlos Bacca mogao bi da se vrati u Sevillu, pošto je odlučio napustiti Milan.

Rossoneri su doveli Andre Silvu i planiraju angažovati još jedno zvučno ime u napadu, pa će Bacca morati da potraži novi klub, a to bi mogao biti sastav u kojem je već nastupao.

Prema riječima njegovog agenta Sergija Barile, postoji mogućnost da se Bacca vrati u Andaluziju.

"Sada je dobro poznato da se Carlos vraća u Sevillu. Imao je sjajno lično i sportsko iskustvo u tom gradu i zato želi da se vrati. Ovo je važna godina za igrače, bliži se Svjetsko prvenstvo, tako da mora igrati", kazao je Barila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kada je Bacca stigao u Milano, potpisao je petogodišnji ugovor i imao je namjeru da ga odradi do kraja. Nažalost, došlo je do promjene na čelu i sada Rossoneri imaju druge ideje. Najbolje bi bilo naći rješenje koje će sve zadovoljiti", dodao je agent sjajnog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti