Milan za sutra zakazao ljekarske preglede za Krunića

Bh. reprezentativac stiže na San Siro

Milan za sutra zakazao ljekarske preglede za Krunića

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Bh. reprezentativac Rade Krunić nalazi se pred transferom karijere jer će u narednim danima potpisati za Milan.

Krunić već nekoliko sezona briljira u dresu Empolija, a njegove partije nisu prošle nezapaženo. Iako se u prethodnim mjesecima povezivao s nekoliko klubova na kraju je stigla ponuda Milana koja je sve promijenila.

Bh. fudbaler je jasno dao do znanja da želi potpisati za velikana sa San Sira što je sigurno za njega transfer karijere. Milan je potvrdio da su za sutra zakazani ljekarski pregledi, a nakon toga će Krunić biti zvanično predstavljen.

Milan će bh. reprezentativca Empoliju platiti osam miliona eura, a još dva miliona bi ovaj klub mogao zaraditi kroz bonuse. Krunić bi na San Siru po sezoni trebao zarađivati oko 1,2 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac je prošle sezone u dresu Empolija odigrao 33 uutakmice, te je uz pet golova dodao još šest asistencija. Ovaj 25-godišnji vezni igrač ponikao je u dresu fočanske Sutjeske, a još je igrao za Donji Srem, Veronu, i Borac iz Čačka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi