Milanski rivali u borbi za Silvu
Foto: EPA

Odlazi sa Etihada?

Milanski rivali u borbi za Silvu

Vezni igrač Manchester Cityja David Silva mogao bi na kraju sezone napustiti Englesku, javljaju tamošnji mediji. 

Ovom 31-godišnjem španskom fudbaleru ugovor sa Manchester Cityjem ističe do 2019. godine, a budući da se sa rukovodstvom kluba nikako ne može dogovoriti o uslovima produženja, sve je izvjesnije da će napustiti Etihad. 

Kako javlja ugledni As, iskusni Silva ozbiljno razmatra mogućnost odlaska iz Manchester Cityja i navodno je najbliži odlasku u Italiju, a kao klubovi koji vode borbu za njegov potpis spominju se gradski rivali Milan i Inter. 

Osim Milana i Intera, njegovu situaciju razmatra i nekoliko klubova iz Španije i nije isključeno da se uključe u utrku. 

Silva, koji slovi za jednog od boljih kreatora igre u Evropi, ove sezone je u Premier ligi u šest odigranih utakmica upisao šest asistencija. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi