Iskusni Mile Lazarević opet na trenerskoj klupi

Našao novi angažman

Iskusni Mile Lazarević opet na trenerskoj klupi

A. Čaušević

Iskusni trener Mile Lazaravić se vratio u staro jato. 

Lazarević je u ponedjeljak ponovo imenovan za šefa stručnog štaga Zvijezde 09 te će tako naslijediti Zlatka Krmpotića koji je nedavno napustio klub.

Prekaljeni stručnjak koji se trenerskim poslom bavi četvrt vijeka će tako u nekadašnjem premijerligašu obnašati svoj drugi mandat.

Ovaj 61-godišnjak je ranije radio u Tekstilicu, a jedno vrijeme je sjedio i na klupi tuzlanske Slobode. Dok je imao angažman i u Zvijezdi iz Gradačca.

Inače, Zvijezda 09 nakon jesenjeg dijela sezone zauzima 5. mjesto na tabeli Prve lige RS te zaostaje sedam bodova za vodećom Krupom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi