Mile Lazarević: Neće biti puno odlazaka, uskoro ćemo pričati o pojačanjima
U Gradačcu žele sezonu završiti u samom vrhu tabele.

Prozivka u Zvijezdi 14. januara

Mile Lazarević: Neće biti puno odlazaka, uskoro ćemo pričati o pojačanjima

Nogometaši Zvijezde još uvijek se nalaze na zimskoj pauzi. Podsjetimo, tim sa Banja Ilidže je polusezonu okončao na četvrtom mjestu, a želja čelnika kluba je sami vrh tabele i na kraju sezone Prve lige FBiH.

Za sada u Gradačcu nisu mnogo mijenjali igrački kadar, a šef struke Mile Lazarević u razgovoru za Gradačački glas najavljuje da mnogo promjena i neće biti.

"Što se tiče odlazaka svi igrači su vezani ugovorima, tako da vjerovatno neće biti puno odlazaka. Što se pojačanja tiče znati će se više nakon sastanka Uprave kluba, svakako da smo u kontaktu sa nekim igračima, ali za sada ništa više od toga", kazao je Lazarević.

Dva teška poraza zabolila su Lazarevića, ali i vjerne navijače.

"Sigurno da bih bio i više nego zadovoljan da nismo sve uprskali sa dva visoka poraza u kojima smo primili čak 13 golova, zbog čega treba uraditi duboku analizu. Da nam se nisu dogodila ta dva visoka poraza prvi dio prvenstva bih smatrao uspješnim".

Poznat je i datum početka priprema, a iste će Zvijezda obaviti kod kuće.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Prozivka je planirana za 14.januar, a što se tiče priprema, sve ćemo obaviti u Gradačcu i okolnim mjestima gdje budemo imali dobre uslove za rad", dodao je iskusni stručnjak.

NK Zvijezda će drugi dio sezone otvoriti domaćim susretom protiv Orašja.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi