Milenko Bošnjaković novi šef struke FK Sloboda

Danas zvanično predstavljanje, vodi momčad na Pecari

Milenko Bošnjaković novi šef struke FK Sloboda · Zvanično

Samir Mlaćo

Milenko Bošnjaković novi je šef struke FK Sloboda.

Bošnjaković je jutros dogovorio saradnju sa čelnicima kluba sa Tušnja, što je i potvrđeno za SportSport.ba iz izvora bliskih klubu.

Bošnjaković će voditi ekipu već u nedjelju u Širokom Brijegu, a danas će biti određeni i njegovi pomoćnici u stručnom štabu.

Danas će ovaj trenerski stručnjak u 13 sati biti predstavljen na press konferenciji, a već za 15 sati planiran je i trening.

Bošnjaković je posljednji angažman imao u FK Tuzla City, a klub je napustio nakon remija sa FK Željezničar (2:2). Naveo je da se radi o privatnim razlozima.

Biće ovo njegov povratak u Slobodu, a sigurno ga čeka nimalo lagan posao, s obzirom da težak raspored Tuzlaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će u nedjelju u goste Širokom Brijegu, a zatim u Tuzlu dolazi FK Sarajevo. Potom će Tuzlaci put Mostara na megdan FK Velež. Nakon toga 09.11. na Tušanj stiže FK Željezničar.

Sloboda je trenutno na devetom mjestu Premijer lige sa 13 osvojenih bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Ali kakav OBRAZ moras IMATI(odnosno ne imati ga) i govoriti da ides zbog PORODICNIH PROBLEMA..Prava istina je da je ON trebao voditi Tuzla City 5-6 kola, dok Azmir neko zvucno ime ne UVJERI..Igrom slucaja rezultati se poklopili, i on ostao dok BALJA nije PRISTAO..kakav LAZOV, sreca samo pa PRAVI TUZLACI nece pasti na ovaj FAZON..
8 2
Chwilla
Kakav cirkus hahahaha
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi