FK Sloboda sutra predstavlja novog šefa stručnog štaba

Zakazana press konferencija

FK Sloboda sutra predstavlja novog šefa stručnog štaba

Fudbalski klub Sloboda zakazao je za sutra u 13:00 sati zvaničnu press konferenciju čiji je povod predstavljanje novog šefa stručnog štaba.

Zadnjih 10-ak dana funkciju šefa struke Slobode je obnašao iskusni stručnjak Marijan Bloudek, ali novo rukovodstvo kluba, izabrano na jučerašnjoj sjednici Skupštine, očigledno ne računa na njegove usluge.

Zbog toga su Tuzlaci odlučili krenuti u potragu za novim strategom i izgleda da su ga pronašli.

Danas su se pojavile informacije da bi novi šef struke FK Sloboda mogao biti Milenko Bošnjaković, koji je za SportSport.ba i potvrdio da je bilo kontakta.

Čini se da su Bošnjaković i čelnici Slobode u međuvremenu pronašli zajednički jezik, te da će upravo ovaj 51-godišnjak preuzeti kormilo ekipe sa Tušnja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će se ispuniti i Bošnjakovićeva želja da samostalno vodi ekipu Slobode, kluba prema kojem svoje simpatije nije krio ni dok je bio na kormilu nekih drugih bh. timova.

Bošnjaković je bio kratko dijelom stručnog štaba Slobode 2018. godine, a u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri je radio još u Tuzla Cityju, Zvijezdi 09, Drini iz Zvornika, Slavenu iz Živinica i Radničkom iz Lukavca.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Havdika
Gasi mjesalicu motaj kablove.....
14 0
niko nikovic
Pa potpisali su ugovor sa Bloudekom.Znači, isplatit će mu otpremninu, a nije ih vodio ni jednu zvaničnu utakmicu
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi