Milenko Bošnjaković novi trener FK Drina Zvornik
Drina je imala seriju jako loših rezultata. Igre su bile izuzetno slabe, a Bošnjaković će imati jedan jedini cilj - ostaviti tim u društvu najboljih ekipa RS-a

Umjesto Momčila Stanića

Milenko Bošnjaković novi trener FK Drina Zvornik

M. Šljivak

Milenko Bošnjaković novi je trener FK Drina Zvornik.

Nekadašnji trener FK Sloboda dogovorio je saradnju sa timom iz Zvornika on će preuzeti vođenje tima u ostatku sezone.

Bošnjaković je na klupi zvorničkog tima zamijenio Momčila Stanića kojem je ugovor istekao, a na čije zahtjeve za nastavak saradnje Uprava kluba nije mogla da prihvati i odlučeno je da se potraži novo rješenje.

Odluka je pala na Milenka Bošnjakovića koji je ovu sezonu počeo na klupi tuzlanske Slobode, a ranije je vodio još NK Slaven Živinice, FK Radnički Lukavac i Slogu iz Simin Hana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Drina je prvi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske završila na pretposljednjem 11. mjestu sa 14 bodova i predstoji im velika borba za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi