Milenko Bošnjaković novi trener Slavena

Klub iz Živinica promijenio trenera

Milenko Bošnjaković novi trener Slavena

E. Čaušević

Nakon četiri kola nove sezone Prve lige FBiH čelnici Slavena iz Živinica odlučili su da promijene trenera.

Slaven je u prva četiri kola osvojio samo dva boda što je ispod očekivanja čelnika od kluba. Iz ovog kluba prije nekoliko dana objavili su da Midhat Memišević više nije trener ove ekipe, te da je dobio otkaz nakon serije loših rezultata.

Klub iz Živinica je odlučio brzo reagovati i pronaći zamjenu za Memiševića. Naime, novi trener Slavena je Milenko Bošnjaković koji će već danas preuzeti mjesto šefa stručnog štaba. 

Slaven u okviru petog kola Prve lige FBiH sutra gostuje u Bugojnu gdje će igrati protiv Iskre. Bošnjaković neće voditi svoj novi tim s klupe u sutrašnjoj utakmici, ali će biti na tribinama stadiona Jaklić kako bi se što bolje upoznao sa svojim novim izazovom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi