Memišević više nije trener Slavena iz Živinica

Uručen mu otkaz

Memišević više nije trener Slavena iz Živinica

Federalni prvoligaš Slaven iz Živinica ostao je bez šefa stručnog štaba. 

U dosad četiri odigrane utakmice u Prvoj ligi FBiH Slaven je zabilježio dva poraza i isto toliko remija, a po običaju, ceh za loše rezultate je platio trener Midhat Memišević. 

Iz Slavena su potvrdili da je došlo do prekida saradnje sa 63-godišnjim Memiševićem, te da je klub u aktivnoj potrazi za njegovim nasljednikom. 

Memišević je na kormilo Slavena stigao uoči početka sezone kada je zamijenio Samira Hadžimahovića. Inače je igračka legenda Slobode, a u trenerskoj karijeri je još vodio Budućnost, Radnički, Bosnu Visoko, juniore Radnika... 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, riječ je o ocu bh. reprezentativca Samira Memiševića iz Groningena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi