Miletić u Zagrebu podvrgnut operativnom zahvatu: Vratit ću se još bolji i jači
Dan nakon operativnog zahvata osjeća se sjajno

Slijedi višemjesečni oporavak

Miletić u Zagrebu podvrgnut operativnom zahvatu: Vratit ću se još bolji i jači

A. Beganović

Odbrambeni fudbaler Čelika, Luka Miletić, uspješno je podvrgnut operativnom zahvatu prednjih križnih legamenata koljena.

Sjajni stoper zeničke ekipe juče je podvrgnut operativnom zahvatu u Zagrebu i već danas se sjajno osjeća.

"Sve je prošlo u najboljem redu. Doktor je prezadovoljan urađenim i prve prognoze kažu da ću potpuno spreman biti za nekih šest mjeseci", javio nam se Miletić iz Zagreba.

Ovaj 24-godišnji fudbaler igrao je u sjajnoj formi, no nažalost u duelu njegovog Čelika i Tuzla Citya povrijedio je ligamente koljena.

Težak je to udarac za svakog igrača, no Miletić kaže da je psihički jak i da će se na teren vratiti jači i bolji nego je bio prije povrede.

"Šta je tu je. Povreda je došla, mogu slobodno reći, u najgore vrijeme. Dobro sam igrao, osjećao sam se fizički moćno. No, tako je to u fudbalu. Jednostavno ne znate šta sutra donosi", za SportSport.ba ističe Miletić.

Odmah nakon operacije dobio je i plan i program rehabilitacije. Svjestan je da ga tek sada očekuje velika borba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nema vremena za kukanje. Odmah nakon operacije kreće se sa rehabilitacijom. Biću u Zagrebu određeno vrijeme pa ću onda malo na more. Do mene je sve, no vjerujte mi da sam pun optimizma i da ću se uspješno vratiti na teren", zaključio je stoper Čelika.

Podsjetimo, operativni zahvat izveo je doktorv Damir Hudetz koji važi za jednog od najcijenjenijih stručnjaka za ovu vrstu povreda.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi