Milićević danas na ljekarskim pregledima u Metzu

Čeka se potpis ugovora

Milićević danas na ljekarskim pregledima u Metzu

Fudbalski reprezentativac BiH Danijel Milićević do kraja dana bi trebao postati novi igrač Metza, prenose francuski mediji.

Ovaj 32-godišnji fudbaler je nakon četiri sezone odlučio napustiti Gent i potražiti novu sredinu, a klub za koji će nastupati u narednom periodu je, gotovo pa sigurno, francuski prvoligaš Metz.

Tamošnji mediji tvrde da je Milićević dogovorio sve uslove sa Metzom i tokom dana bi trebao obaviti ljekarske preglede, a potom i potpisati ugovor s trenutno posljednjeplasiranom ekipom Ligue 1.

Milićević, koji danas slavi rođendan, za Metz bi trebao predstavljati pojačanje u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Proteklih sedmica Milićević se povezivao bivšim klubovima Eupenom i Charleroijem, ali na kraju je odlučio napustiti Belgiju i okušati se u Francuskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi