Milićević već odlučio u koji će klub preći?

Odlazi iz belgijskog Genta

Milićević već odlučio u koji će klub preći?

Ako je vjerovati pisanju brojnih belgijskih medija, bh. reprezentativac Danijel Milićević je odlučio u kojem klubu će nastaviti svoju karijeru.

Iako je u prošlosti bio jedan od najboljih igrača u Gentu, ovaj 31-godišnji krilni fudbaler je dolaskom novog trenera pao u drugi plan i trenutno se nalazi na izlaznim vratima Ghelamco Arene.

I sam Milićević je potvrdio da je nezadovoljan statusom i da je voljan otići u drugu sredinu, gdje će dobiti priliku za igru, a navodno je i odlučio koja će biti njegova naredna stanica. Belgijanci tvrde da je Milićević već postigao dogovor s jednim tamošnjim klubom, čije se ime drži u tajnosti, a u narednim danima bi trebalo biti sve poznato.

Ranije je bilo govora da bi Milićević mogao preći u Eupen, pa i u Charleroi, no bh. fudbaler je sve to demantovao.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Podsjećamo, Milićević je u Gentu od 2014. godine. S ovim klubom ima i jednu šampionsku titulu, a igrao je također i Ligi prvaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi