Miličević i Zolotić počeli pripreme, Hajradinović "kasni"

Šampioni Belgije započeli pripreme

Miličević i Zolotić počeli pripreme, Hajradinović "kasni"

Aktuelni belgijski prvak, sastav Genta, započeo je s pripremama za novu sezonu u kojoj će po prvi puta u klupskoj historiji imati priliku da brani titulu šampiona ove zemlje.

Pored što će imati obavezu sa brani šampionsku titulu Bizone očekuje i nastup u grupnoj fazi Lige prvaka, a fudbaleri Genta su još u nedjelju započeli svoje pripreme za novu sezonu. 

U sastavu Heina Vanhaezebroucka jednu od najbitnijih poluga čini Danijel Miličević, fudbaler sa švicarskim sportskim državljanstvom, koji se spominjao kao potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, a pored njega tu su još dvojica bh. fudbalera, Nermin Zolotić i Haris Hajradinović. I dok je Hajradinović još uvijek na odmoru nakon obaveza u U-21 timu naše domovine (u klub se mora javiti do 22. juna), Miličević i Zolotić su se uredno pojavili na prozivci kojim je njihov tim započeo pripreme za novu sezonu.

Gent će se tradicionalno pripremati u Belgiji, tačnije na planini koja se nalazi u blizini ovog belgijskog grada u kojem će narednu sezonu stanovati pehar namijenjen najboljoj belgijskoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Iako je u nedavno razgovoru za naš portal spominjao moguću posudbu, nekadašnji veznjak Željezničara i bivši kapiten mlade reprezentacije BiH Nermin Zolotić pripreme je počeo s klub za koji ga ugovor veže još naredne dvije sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.