Milićević napušta Gent? Već je dobio primamljivu ponudu
Foto: EPA

Reprezentativac BiH

Milićević napušta Gent? Već je dobio primamljivu ponudu

Bh. reprezentativac Danijel Milićević mogao bi ovog ljeta Gent zamijeniti sa Veronom.

Milićević je već godinama jedan od glavnih igrača u timu Genta, a da su to primijetili i inostrani klubovi svjedoči i informacija koja dolazi iz Belgije. Het Laatste Nieuws tvrdi kako bi ovaj 31-godišnji ofanzivac svoju karijeru mogao nastaviti u Seriji A, tačnije u gradu vječne ljubavi. 

U svojim redovima Milićevića želi vidjeti Verona, koja je izborila plasman u elitno društvo, a ponuda od dva miliona eura bi trebala zadovoljiti Gent.

Sada je na potezu Gent, koji je i ranije dobijao ponude sa Apenina za ovog iskusnog bh. fudbalera. Danijelu se tada nije išlo jer je klub igrao grupnu fazu Lige prvaka, ali sada se transfer u Italiju nameće kao veliki izazov. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Milićević je u Gentu od 2014. godine kada je stigao iz Charleroija. Prethodno je još igrao za Eupen, Yverdon-Sport i Lugano. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi