Baždarevićev adut primoran da traži novi klub
Milićević za reprezentaciju BiH upisao tri nastupa

Slobodan za nekoliko sedmica

Baždarevićev adut primoran da traži novi klub

A. Čaušević

Svaki selektor dolaskom na klupu reprezentacije obično osvježi svlačionicu. Izuzetak nije bio ni Mehmed Baždarević.

Baždarević je tokom svog mandata kao selektor Zmajeva u nacionalni tim uvrstio nekoliko novih imena. Među debitantima bio je i Danijel Milićević.

Milićević se 2018. godine vratio u Eupen potpisavši dvogodišnji ugovor. Prema pisanju beligijskih medija veznjak će morati da traži novi klub.

Iskusnom 34-godišnjaku koji je i početkom prošlog desetljeća nastupao za Eupen neće biti produžen novi ugovor te će dobiti odriješene ruke.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Milićević koji ima tri nastupa za reprezentaciju BiH je u Belgiji još igrao za Gent i Charleroi, bio je član Metza u Francuskoj, a karijeru je počeo u švicarskom Luganu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi