Miličević uvršten u idealni tim 6. kola Lige prvaka
FOTO: EPA

U društvu Ronalda, Hazarda...

Miličević uvršten u idealni tim 6. kola Lige prvaka

Potencijalni bh. reprezentativac Danijel Miličević (29) našao je svoje mjesto u idealnoj postavi posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona. 

Aktuelni belgijski šampion u srijedu je na svojoj "Ghelamco Areni" savladao Zenit iz St. Petersburga (2:1) i tako izborio plasman u osminu finala Lige šampiona, a najzaslužniji za treću pobjedu bio je upravo Danijel Miličević. 

Miličević je od strane UEFA-inog portala uvršten u idealni tim 6. kola Lige šampiona, u kojem se još nalaze: Ronaldo (Real Madrid), Giroud (Arsenal), Sterling (Manchester City), Hazard (Chelsea), Selcuk Inan (Galatasaray), Mladenović (BATE), Bruma (PSV), Naldo (Wolfsburg), Koscielny (Arsenal) i Ter Stegen (Barcelona). 

Inače, Gent je ujedno i debitant u elitnom klupskom takmičenju, a zanimljivo je da je Danijel Miličević strijelac prvog i posljednjeg gola za belgijski tim u historiji Lige prvaka. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.