Milik napušta Napoli nakon jedne sezone?
Foto: EPA

Marseille želi Poljaka

Milik napušta Napoli nakon jedne sezone?

Endin Čaušević

Poljski napadač Arkadiusz Milik prošlog ljeta stigao je u Napoli kao zamjena za Gonzala Higuaina.

Milik je imao odličan početak sezone i redovno je tresao mreže protivničkih ekipa, ali se onda teško povrijedio i van terena je bio skoro šest mjeseci. Poljak se oporavio prije nekoliko sedmica, ali još uvijek se nije izborio za mjesto u početnoj postavi Napolija.

Francuski L'Equipe objavio je danas da su čelnici Marseillea zainteresovani za poljskog napadača, te da će se potruditi da ga dovedu na kraju ove sezone. Ovaj 23-godišnji napadač u Napoli je stigao iz Ajaxa prošlog ljeta.

Međutim, teško je očekivati da će Napoli pustiti Milika da ide jer je Poljak pokazao da se radi o sjajnom igraču. No, ukoliko dođe ponuda koju Napolitanci ne mogu odbiti onda ništa nije nemoguće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti