Cijeli San Paolo je zviždao, a pogledajte reakciju Higuaina

Sve je snimljeno

Cijeli San Paolo je zviždao, a pogledajte reakciju Higuaina

Argentinski napadač Gonzalo Higuain je sinoć prvi put zaigrao u Napulju nakon što je prošlog ljeta potpisao za Juventus.

U transferu vrijednom 90 miliona eura, Higuain je zabio nož u srce navijačima Napolija koji su ga nevjerovatno voljeli, pa čak i poredili sa legendarnim Maradonom.

Njegov povratak na San Paolo bio je motiv navijačima Napolija da mu prirede nezaboravan doček, pa je tako njegov svaki kontakt s loptom ispraćen zvižducima od kojih se ledi krv u žilama.

Higuainov pakao je započeo još na zagrijavanju, a jedna italijanska televizija snimala je sve što se dešava na terenu. U krupnom planu je bio Argentinac, koji je relativno dobro podnosio zvižduke i uvrede sa tribina.

Ipak, u jednom momentu je Higuain ipak pokazao da mu nije svejedno i čini se da, barem malo, žali što se u očima Napolitanaca pretvorio u izdajicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pomenutu Higuainovu reakciju možete pogledati na sljedećem snimku (5:56).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti