Novi trener Borca pred gostovanje Posušju: Dvije stvari su bitne

Milinković na klupi Banjalučana

Novi trener Borca pred gostovanje Posušju: Dvije stvari su bitne

Edmir Škorić

Aktuelni prvak BiH, FK Borac, u narednom kolu će gostovati Posušju.

DBanjalučane će u ovom meču predvoditi novi - stari trener Zoran Kiza Milinković.

"Prošla je prva zajednička nedjelja, nedjelja upoznavanja i s moje tačke gledišta sve je prošlo kako treba. Momci su dobro radili i vjerujem da spremni dočekujemo narednu utakmicu. Kadrovska situacija je dobra, mada imamo dvojicu povrijeđenih igrača. Neće sa nama biti mladi Marko Kujudžić i Enver Kulašin, svi ostali su na raspolaganju", rekao je Milinković u najavi susreta.

Imao je samo riječi hvale za Posušje, bez obzira što je novajlija u Premijer ligi sezonu otvorio s tri poraza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da nas čeka jedan težak meč jer je Posušje upisalo tri poraza na početku i imaće specifično opterećenje zbog rezultata. Ono što smo vidjeli u njihovoj igri, u pitanju je dobra i organizovana ekipa, moj utisak je da su pogotovo protiv Sarajeva, mogli i da izbjegnu poraz. Zato moramo da obratimo pažnju na sve njihove vrline u igri i damo pravi odgovor. Naša obaveza je kao šampiona da svaku utakmicu ulazimo s ciljem da dobijemo. Tako ćemo se ponašati i ovog puta. Dvije stvari su veoma bitne - da imamo reakciju na krizu rezultata iz proteklog perioda i da budemo optimalni sa energijom, pristupom i svemu ostalom. Da sve napravimo u 90 minuta kako bismo došli do željenog rezultata", istakao je trener Borca.

Susret između Posušja i Borca igra se u nedjelju s početkom u 16:55 sati, a pravdu na ovom meču sudit će Prijedorčanin Zoran Grbić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Grboc sluzi iz prijedora, a to znaci pobjeda borca. Opet se pocelo stimati.
5 0
CrveniKakanj
Velež je prvak.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije