Milinković-Savić dobio neobičan nadimak u Laziju

Narednik na terenu

Milinković-Savić dobio neobičan nadimak u Laziju

Edmir Škorić

Sergej Milinković-Savić igra sjajnu sezonu u Laziju, pa su mu dali novi nadimak.

Mladi nogometaš koji bi mogao na Svjetskom prvenstvu narednog ljeta igrati za Srbiju, igra sezonu iz snova i već sada je izrastao u velikog nogometaša.

Kako se Felipe Anderson povrijedio, a Keita Balde napustio Rim, SMS je dobio punudu slobodu na terenu i treneru Simoneu Inzaghiju se revanširao golovima i asistencijama.

U Italiji je dobio nadimak "Narednik", što najbolje govori o njegovim nastupima i njegovom zalaganju na terenu tokom svakog meča u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Smatraju ga mješavinom Diega Simeonea i Paula Pogbe, jednako dobro radi posao u defanzivi i u ofanzivi, te pokriva veći dio terena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi