3

Komentari (3)

ek76
Balerdi jedan veliki promasaj Dortmunda... bit ce dobro ako uspiju dobit 12,5 milliona za njega... hummels, akanji, Zagadou su puno bolji plus vraca se toprak nazad a po potrebi i Can moze igrati tu poziciju...
DamirS
De da vas malo uputim po pitanju nadimka milioneri. Taj nadimak nije zvaničan i nije u upotrebi. Navijači su igrače Dortmunda nakon bankrota pogrdno nazvali "us.rani milioneri" i nikad se nije koristio u javnosti. To je bilo vrlo kratko. A ako se sjećate krajem 90tih, kada je u Bayernu bilo svakakvih problema, prozvali su ih FC Holywood, što je naravno bilo pogrdno i samo privremeno. Dortmundovi zvanični nadimci su "die Borussen" ili "Schwarz-Gelben". Eto dragi novinari, ako već niste bili upućeni sad znate.
Penderinos
E nek si im reko'
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.