21

Komentari (21)

Adnanos
Svaka cast Sarajevu. Da ovako rade i ostali bilo bi nade za nasu reprezentaciju. Samo da jos hoce ulagat ove pare sto zarade u omladinski pogon i infrastrukturu za koju godinu bili bi ucesnici evropski kupova i bilo bi jos vise para a bili bi i igraci na radaru veci klubova i tako vise novca u igri.
Romario 77
to sto je otisao u klub Tana je nebitno uplata se mora izvrsiti pogotovo zbog afera u belgijskom fudbalu sve je pod lupom Momak je zasluzio da napravi tranfer Sarajevo da zaradi i idemo dalje.
casimiro
Kako smo mi glup narod.hahahajPa Tan ga sam sebi prodao!Oprao pare!Pa pokazate na kraju kad legne novac papire.hahahah..
Edin Merlin
Momak je buduci Fabio Cannavaro,zelim mu svu srecu ovog svijeta !
Raikkonen
Čestitke za upravu a Mujakiću da se sve želje u životu ispune a nama aBd donio titulu pa na kraju završio i u Liverpulu. Sretno momčino
Imran_rz88
jest i izabro sranje klub imo od Genka ponudu
AmellemA
Trebao je dvije sezone grijati klupu u Genku, pa se vratiti u Sarajevo. Ako se izbori za mjesto prvotimca u Kortrijku, onda je ovo više nego ispravan potez.
rajvosa46
koji je onda najveci transfer
Stanley
rajvosa46
Znam da je Gojkara najveci al mi nisu jasne ove cifre. Gore pise da Mujakic kosta 2m a Gojko je otisao za 1m koliko se sjecam. Nek me neko ispravi.
Hz rajvosa
Dule Savic
@rajvosa46 1.5 m €
Seher Rajvosa
Gojko je otisao za 1.3 miliona eura A mujakic za 1 milion eura to jeste 2 mil maraka kako oni pisu. Sad eto para mogu dovest 1-2 kvalitetnih igraca jer mujakic je bio masina. Ako te pare ne zavrse kod lopova kao kod gojkovog transfera.
amer9966
ostaje da proslavi titulu na kosevu pa onda u nove pobjede ??? sretno majstore
velez mo
SARAJEVO JE TREBALO OSTAVITI OVE MLADE IGRACE I SA CILJANIM POJACANJIMA POKUSATI SE PLASIRATI U GRUPNU FAZU EVROPSKE LIGE,ONDA BI MU CIJENA BILA 5 PUTA VECA,U SVAKOM SLUCAJU SRETNO I AKOBOGDA ZAVRSIO U REALU
Babo
Misliš u Veležu hahhahahah
Raikkonen
Ne diraj Velež ni u zajebanciji. To je naš hercegovački ponos.
Babo
Ne prdi Kimi i moj je
Raikkonen
Babo Prdim i previše pa bacim na bete. Čuj ne prdi? Haj probaj ti da ne dišpr?? Ne možeš garant. I Velež je naš da završimo priču
Stanley
amer9966
ostaje da proslavi titutu pa onda u nove pobjede.. sretno majstore ???
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.