Militao objasnio šta mu se desilo na promociji u Realu

Nije prošlo onako kako je zamišljao

Militao objasnio šta mu se desilo na promociji u Realu

Brazilski stoper Eder Militao (21) dugo će pamtiti predstavljanje u Real Madridu.

Militao je s 'kraljevskim' klubom potpisao petogodišnji ugovor i najavljen je kao veliko pojačanje, no prvo predstavljanje u javnosti koje je imao kao igrač Reala nije prošlo onako kako je zamišljao.

Doskorašnjem defanzivcu Porta je, naime, na službenom predstavljanju pozlilo nakon čega je morao napustiti konferenciju za medije, a sada je sam Militao objasnio šta se zapravo desilo i zbog čega je došlo do mučnine i vrtoglavice.

"Imao sam dug let avionom iz Brazila, poslije čega sam odveden na medicinske preglede koje sam uspješno prošao da bih odatle otišao na stadion. Znao sam da slijedi potpisivanje ugovora, zatim predstavljanje navijačima i uobičajene aktivnosti, a u cijelom tom haosu nisam stigao cijeli dan ništa da jedem. Uz malu tremu to je na kraju utjecalo da mi pozli na promociji. Morao sam tražiti da prekinemo konferenciju", rekao je Militao.

Real je 'kaparisao' ovog fudbalera još prije početka ljetnog prijelaznog roka. Karijeru je Militao započeo u Sao Paolu iz kojeg je 2018. godine otišao u Porto, a u međuvremenu postao je i reprezentativac Brazila s kojim je osvojio trofej Copa Amerika.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

Romanus
Dusa, nema sta da jede
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi