Milivojević. Dali smo sve od sebe, možemo biti ponosni

Trener Zvezde poslije velikog remija s Napolijem

Milivojević. Dali smo sve od sebe, možemo biti ponosni

E. Škorić

Crvena zvezda je večeras u Beogradu odigrala 0:0 s Napolijem i osvojila veliki bod u grupnoj fazi Lige prvaka.

Mnogi su smatrali da bi Zvezda mogla u grupi sa Napolijem, PSG-om i Liverpoolom, ali već na startu crveno-bijeli su oduševili odigravši 0:0 s Italijanima.

"Meni je drago da moji igrači mogu da vide da možemo da budemo bolji na nivou organizacije igre. Napoli je ekipa koja se godinama bori za Scudetto. Dali smo sve od sebe i ponosan sam. Ponosan sam i na ovu atmosferu", rekao je trener Zvezde Vladan Milojević.

"Lijep bod za nas poslije toliko godina. Vidjeli ste sami, prve utakmice su uvijek jako teško. To su ekipe na ovom nivou", dodao je Milivojević.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

damir bosnjak
jesu dali su sve od sebe..jedina pozitivna statistika da su imali 88 iapucanih lopti..hahahahagahah..nisu smjeli ustranu pogledat bojali su se da ga ne prime
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi