Miljan Škrbić mora 'pod nož'

Napadač Zrinjskog će operisati prepone

Miljan Škrbić mora 'pod nož'

Napadač Zrinjskog Miljan Škrbić morat će 'pod nož'.

On u posljednje vrijeme ima problema sa preponama, a nakon kliničke i dijagnostičke obrade ustanovljeno je da mora biti podvrgnut operaciji.

Kako saopštavaju iz Zrinjskog, postoperativna rehabilitacija trebala bi trajati oko dvije sedmice nakon čega će se fudbaler priključiti trenažnom procesu.

Škrbić je inače član Zrinjskog od februara ove godine, a u kratkom proljetnom dijelu Premijer lige BiH uspio je upisati tri meča i postići jedan pogodak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići su početkom ove sedmice startali s pripremama za novu sezonu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi