Ni Velež ni Zrinjski: Njemačka naredna Radovićeva stanica?

Napušta Premijer ligu

Ni Velež ni Zrinjski: Njemačka naredna Radovićeva stanica?

A. Čaušević

Ne da će Slaviša Radović samo napustiti Radnik, već prema svemu sudeći i Premijer ligu. Barem tako trenutno stoje stvari.

Radović je posljednjih sezona pružao odlične partije u dresu Radnika i izrastao u jednog od najboljih lijevih bekova zbog čega i ne čudi zašto se pojavio interes najorganizovanijih bh. klubova.

Međutim, ovaj 26-godišnjak će kako sada stvari stoje karijeru nastaviti van granica BiH, a kao moguća destinacija nazire se Njemačka. Potvrdio je to Radović i u kratkom razgovoru za SportSport.ba.

"Trenutno se nalazim u Njemačkoj. Ovdje lige još nisu završene, nakon što se okončaju znat ću nešto više oko novog kluba", kazao nam je ljubazni Radović.

Srbijanski fudbaler nam je potvrdio i interes tri premijerligaška kluba koji su za sada ipak u drugom planu.

"Bilo je kontakta sa Zrinjskim, Tuzla Cityjem i Veležom. Zrinjski i Tuzla City su popunili pozicije, dok je moja pozicija u Veležu još otvorena, pa ćemo vidjeti", kazao je Radović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radović je u Radniku igrao od 2017. godine. U prošloj sezoni je bio standaradan na svojoj poziciji, uspio je upisati šest ligaških asistencija što je odlična statistika za lijevog beka.

Osim za Radnik u BiH je jedno vrijeme nastupao za Drinu iz Zvornika i sarajevski Olimpik. U Srbiji je bio član Vojvodine, Voždovca i Zemuna.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi