Miljanović: Možemo samo da idemo naprijed

Sigurna pobjeda Borca

Miljanović: Možemo samo da idemo naprijed

Samir Mlaćo
Nogometaši Borca savladali su Posušje 3:0, iako su se do prvog pogotka dobro namučili.

Pobjeda je na kraju ipak zaslužena, a svoje viđenje meča dao je trener Borca Nemanja Miljanović.

“Osvojili smo bitna tri boda, kontrolisali smo meč i Posušje se u prvom dijelu dobro branilo. Iako nismo došli do gola nastavili smo sa smirenom igrom i nakon toga su došli golovi. Za nas je ovo bila bitna utakmica da se probijemo ka vrhu i mislim da sad možemo samo da idemo naprijed a nikako nazad. Povezali smo dvije pobjede, jednu u prvenstvu durgu u Kupu i ovo će nam puno značiti posebno jer su i u prethodnim mečevima uglavnom bili bolji rival ali to nismo iskoristili“, rekao je Nemanja Miljanović, trener Borca.

Borac u narednom kolu gostuje ekipi Zrinjskog iz Mostara.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
I tata bi sine. Bez zutih kartona, bez povreda, ko Zrinjski. Lakse je 10 puta kad svi uvijek igraju i imaju protekciju sudija. Mrs!!!
2 0
2323
Lako je bodove tako osvajati....a uuuuuuu....moj treneru opet telefon na klupi zvoni da mijenjas iz igre Stojana a ne po tvom nahodjenju igraca..koju vi to igru igrate da nam je znati....sudijaku igru znamo a ovu drugu ??????
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi